家电论坛

京东旗舰店
 注册  找回密码

QQ登录

只需一步,快速开始

手机号码,快捷登录

返回列表 发新帖
楼主: 桂林胡子

杰斑别来无恙乎?欢迎常回家看看

核心会员

交易诚信度
原帖由 小小傑 于 2006-11-2 21:35 发表

講事實0者, 有咩好笑??

剩係講電源線呢樣野有好多人講左幾萬次話有分別, 到宜家都有人話無人真正試過証實到, 呢類文章我無乜來呢到都睇過十次八次, 呢到D人都係講番轉頭---------都係話無人証明到, 唔通呢 ...

[s:97][s:97][s:97][s:97]

so !!

問題憨QQ! 答案...自然胡里胡塗 !!!! [s:97][s:14][s:14][s:14][s:14]
Lo-fi系统     
VCD/CD :BBK-919
功放:CAV 1086
音箱:CAV MR-6ESS
低音炮:CAV 8 MKII   
视频:CRT GN-29D
咸菜 : 怪兽 M-1000

吓~!! 真的??系咩~!! 哦~!!  o_O '...

仁者見仁..智者見智..stupid 見 stupid~!! ^_^ '..

核心会员

交易诚信度
原帖由 秋@秋 于 2006-11-1 20:09 发表
据说是老庞干的??

[s:31]........................................[s:33][s:99][s:99][s:99][s:99][s:99]

[s:97][s:14][s:97][s:14][s:97][s:14]
Lo-fi系统     

仁者見仁..智者見智..stupid 見 stupid~!! ^_^ '..
北昌影音

荣誉会员

影音发烧友

交易诚信度
原帖由 Ep-71 于 2006-11-3 15:17 发表

so !!

問題憨QQ! 答案...自然胡里胡塗 !!!!  

唔係呀, 幾有建設性呀.

個論壇基本上就係呢類話題同JS推銷自己建築起黎, 如果純粹講技術既唔會有人氣同生存到個播.

你睇下個位女性發燒友就知啦, 俾人再次請佢返黎最後唔係又吐血?

問題憨QQ? 其實係走去答呢D問題既人先係憨99----即係我. [s:30]
丹拿新意境

禁止发言

优秀商家奖

交易诚信度
QQ
原帖由 小小傑 于 2006-11-2 00:44 发表

有空的時候多打電話給我, 來香港記得早點通知哦~ :)

好的.我老是怕打扰你.
签名被屏蔽
音联邦

荣誉会员

影音发烧友

交易诚信度
原帖由 sznsl 于 2006-11-4 00:16 发表

好的.我老是怕打扰你.

不會, 放心吧.

多點找我吧.

版主

交易诚信度
原帖由 Ep-71 于 2006-10-31 01:41 发表
對~!! 我俩个 .  当时一前一后来到HIFI乱坛的....

結果一個傻了...

另一個瘋了 ^__^ '...

[s:14][s:14][s:14][s:18]
象“科学家”那样工作,象“艺术家”那样生活!
微信订阅号:HIFI意可参

核心会员

交易诚信度
原帖由 小小傑 于 2006-11-3 23:52 发表

唔係呀, 幾有建設性呀.

個論壇基本上就係呢類話題同JS推銷自己建築起黎, 如果純粹講技術既唔會有人氣同生存到個播.

你睇下個位女性發燒友就知啦, 俾人再次請佢返黎最後唔係又吐血?

問題憨QQ? 其實係 ...

仁者见~!! 智者见智!!   stupid 见 stupid !! [s:33][s:97][s:97][s:14]
Lo-fi系统     

特级会员

交易诚信度
原帖由 Ep-71 于 2006-11-4 01:21 发表

仁者见~!! 智者见智!!   

[s:33]球,原来中文很溜[s:18],以后不要用abc打掩护了[s:19]

超级会员

交易诚信度
正在浏览此论坛的会员  

markcy   古古   花祭   zztwr   耄耋   徕卡   南京路1号  
杨河津   诗家谷   zms   hzxcv-001   wwm1208   .领袖夫人.   zhaohongxing  
ladony   又见蓝莲怒绽时   阿公   凡曲   安公子   末世诗歌   jack20088  
mrk10   onlyque   2001-   gobi   laogcs   汉武大帝   西江月  
shmcsc   阿憨   风再起时   lyq1966   黄师虎   neo619   胖没有错  
mbegin   激光鼠   山中友   Hansenc   ZeroMemory   我是老浦东   yihen19  
BFY   sylizerui   sssxxx   射得衡   wangshifa   huangwei2005   棍子  
孤帆   麻雀爱微笑

禁止访问

交易诚信度
QQ
原帖由 gm310 于 2006-11-4 06:51 发表

球,原来中文很溜,以后不要用abc打掩护了

不用abc就不是疯子了[s:14]
签名被屏蔽

初级会员

交易诚信度
晕!
看了一下上楼几位的头像,居然都有一个特点:诱惑男人。 。。。